Cikk letöltése PDF

2021.10.18.

Minden egységében elfogadja melegétel vásárláshoz az OTP SZÉP-kártyát a SPAR

Mostantól országszerte, valamennyi SPAR to Go egységében és az összes, üzleten belül működő melegétel és grillpultjánál megvásárolt élelmiszer kifizetéséhez elfogadja a vállalat az OTP SZÉP-kártyát.

A SPAR Magyarország értékesítés-stratégiai döntése alapján kiteljesedett a népszerű kártyával történő vásárlás lehetősége. „A SPAR vezetése, tekintettel a vásárlói igényekre, folyamatosan vezette be a SPAR to Go grillpultoknál az OTP SZÉP-kártyás fizetés lehetőségét. Idén októberre elértük, hogy az összes SPAR to Go egységet követően már minden, helyben készített friss melegételt kínáló pulttal rendelkező egységünkben is elfogadjuk az OTP SZÉP-kártyákat, így már 208 áruházi ponton használhatják a fogyasztók a Széchenyi Pihenő-kártyáikat” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A vásárlók a melegétel-szolgáltatás esetében is ugyanazokkal a feltételekkel használhatják a SZÉP-kártyájukat, mint bármelyik vendéglátóhelyen. Az érintett áruházak címlistája a vállalat honlapján megtalálható: www.spar.hu.