Kapcsolódó tartalmak

Cikk letöltése PDF

2022.04.06.

Megújult a nyíregyházi INTERSPAR

Több mint négymilliárd forintos beruházásból újult meg a nyíregyházi INTERSPAR, amely széles áruválasztékkal, környezetbarát megoldásokkal, minőségi és kényelmi szolgáltatásokkal nyújt teljes körű vásárlási élményt.

Megújult belső és külső arculattal, tágas terekkel és modern elrendezéssel várja a vásárlókat áprilistól a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén található hipermarket. „Az átépítés során ügyeltünk arra, hogy a megújult eladótérhez letisztult forma- és színvilág társuljon, amivel fokozhatjuk a vásárlás élményét és egyben kényelmes munkakörülményeket teremthetünk az itt dolgozóknak is. A változó fogyasztói elvárásoknak megfelelően a nyíregyházi egységünkben is kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő élelmiszerek, köztük a bio- és diabetikus termékek” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

 

A hipermarket teljes körű megújítása során az eladótér új berendezéseket kapott: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák szolgálják a hipermarket vásárlóinak igényeit. Az üzlettérbe belépve elsőként a non-food részleg fogadja a vásárlókat, amelyen keresztül elérhetik a friss osztályokat. A kiszolgálópult, a csemege-sziget, valamint a csomagolt friss csemege-, és hústermékeket kínáló hűtők logikus összerendezésével kényelmes választási lehetőséget biztosítanak, ahol a vevők várakozás nélkül juthatnak hozzá a kapcsolódó árucikkekhez. Az üzlet végében került kialakításra a tej- és a mirelit osztály, ahonnan az italosztályon át vezet az út a kasszákig, ahol a készpénzes és a bankkártyás vásárlást egyaránt lehetővé tevő önkiszolgáló pénztárgépek is segítik a gyors bevásárlást.

 

A kényelmes vásárlást az eddiginél szélesebb, így könnyebben használható beállókkal rendelkező fedett és külső parkolóhelyek is segítik, az elektromos autótöltési lehetőséget pedig nyolc, erre alkalmas csatlakozási ponton vehetik igénybe az áruház vendégei. A létesítmény számos más kényelmi szolgáltatással is kiegészült: a vevők komfortosan, a parkolószinten megközelíthető mozgójárda vagy lift segítségével érhetik el a kereskedelmi egységeket. Az üzlet bejáratánál kapott helyet az INTERSPAR to Go, amely friss, helyben készült készételeket, salátákat, desszerteket kínál elvitelre, vagy akár helyben fogyasztásra is. Az eladótérben modern LED-világítás gondoskodik arról, hogy minél kevesebb energiát fogyasztva működjön a létesítmény, a hűtéstechnikát környezetkímélő, CO2-alapú rendszerre cserélték, a modern hűtők pedig ajtókkal felszerelve érkeztek.

 

A SPAR online shop és annak áruházi átvételi lehetősége egyre népszerűbb, ezért a nyíregyházi hipermarket újjáépítése során is kialakították ezt a modern vásárlási formát támogató szolgáltatást. A személyes áruházi átvétel során a vásárlók heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 08:00 órától 20:00 óráig, szombaton pedig 08:00 órától 18:00 óráig kétórás idősávokban vehetik át az online leadott rendelést. Az aznapi rendelés átvételi szolgáltatás keretében pedig amennyiben a vásárló 11:00 óráig leadja megrendelését, még aznap, 16:00 óra után át is veheti azt.

Az INTERSPAR hipermarket elérhetősége és nyitvatartása:

4400 Nyíregyháza, László utca 8.

H-Szo: 6:00-21:00

V: 7:00-19:00

Az INTERSPAR to GO egység nyitvatartása:

H-Szo: 7:00-20:00

V: 8:00-17:00