2016.10.06.

Ismét minőségi, WMF konyhai eszközök a SPAR csoport hűségprogramjában

A korábbi sikerekre való tekintettel ismét WMF-termékek szerepelnek a SPAR csoport október és január közti hűségprogramjában, amely révén szép és praktikus edények kerülhetnek a karácsonyra készülődők konyhájába, vagy akár ajándékként a karácsonyfa alá.

A nagy hagyományú WMF-márka termékei az elmúlt években már többször szerepeltek a SPAR-csoport áruházainak hűségprogramjában. Ezúttal 10 féle konyhai eszköz – egyebek mellett lábas, tál, serpenyő – kap helyet a programban, amely során a vásárlók a pénztárnál kapott matrica beragasztásával, jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a termékek valamelyikét.

A hűségakció a korábbiakban megszokottak szerint zajlik: a vásárlók 2016. október 6-tól 2017. január 11-ig gyűjthetik a pontokat, amelyeket minden elköltött 1000 Ft után adnak ki valamennyi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A pontbeváltásra további tizennégy nap áll rendelkezésre, ez az időszak október 6-tól az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2017. január 29-ig tart.

A WMF-hűségakcióban kilenc termék hűségpontok, egy pedig SuperShop-pontok beváltásával érhető el. A SuperShop kártyabirtokosok 28 centiméteres átmérőjű üvegfedőt szerezhetnek be kedvezményesen, amely éppen illeszkedik a hűségakcióban kapható kétfülű, dekoratív serpenyőhöz. Emellett fedővel ellátott 16, 20 és 24 centiméter átmérőjű rozsdamentes acélból készült főzőedények is kerültek a kínálatba, valamint 20 és 24 centiméteres porcelán tálak, és 14 centiméter átmérőjű rozsdamentes tejforraló is a kínálat részét képezik. Kizárólag az INTERSPAR áruházakban elérhető az akció során az elegáns, 40x27 centiméteres, ovális porcelán tál.

Az ideális konyhai edény praktikus, könnyen tisztítható és elegáns, de mindenekelőtt tartós. Mindezeket a WMF márkanév garantálja: a cég 1853 óta gyárt prémium konyhai eszközöket, amelyek – és ez korántsem mellékes – letisztult formavilágukkal bármilyen stílusú konyhába illenek. A cég prémium konyhai termékekeit magas színvonal jellemzi a design, a minőség és a felhasználhatóság területén egyaránt. Ezt a minőséget, ami számos rangos díjat hozott a világcégnek, ismét elérhetővé teszi hűséges vásárlói számára a SPAR Magyarország. A kereskedelmi vállalat ugyanis arra törekszik, hogy vásárlóinak a sütés-főzést megkönnyítő, sokoldalúan használható eszközöket kínáljon.

A hűségakció részletes részvételi szabályzata megtalálható a www.sparhuseg.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.