Cikk letöltése PDF

2016.04.11.

Újabb sajátmárkás termékek a SPAR polcain

Egészségtudatos tartós élelmiszerekkel, valamint háztartási és vegyi árukkal bővült a SPAR sajátmárkás termékeinek köre. Ezekkel együtt már több mint 2300 olyan termék kapható országszerte a SPAR üzleteiben, amelyeken a vásárlók a vállalat saját márkáját láthatják.

A SPAR sajátmárka családjának bővülése és ezzel párhuzamosan népszerűségének növekedése az 1997-es bevezetése óta töretlen. Ma már nem csak élelmiszer, hanem vegyi áru, valamint több száz fajta iparcikk is szerepel a vállalat sajátmárkás kínálatában. A SPAR fontosnak tartja, hogy olyan termékeket is kínáljon vásárlói számára, amelyek segítik őket egészségük megőrzésében, vagy életmódjuk megváltoztatásában.

Az idén 25 éves SPAR csoport a vásárlói igények növekedésével összhangban folyamatosan bővíti sajátmárkás termékeinek kínálatát: míg 2014-ben 1947 féle, 2015-ben már 2290 árucikk hordozta magán a jellegzetes SPAR-motívumokat. A bővülés főként a SPAR, S-Budget, Regnum, valamint a SPAR Natur*Pur márkákat érintette.  

A SPAR számára minden sajátmárkás terméket neves gyártó cég állít elő, ami minőségi alapanyagokból készült, megbízható termékeivel már bizonyított a piaci versenyben. A gyártók közül kiemelkedik a SPAR bicskei húsüzeme, ahol ellenőrzött körülmények között, kiváló minőségű sertéshúsokat dolgoznak fel számos formában valamennyi hazai SPAR áruház számára.

A gyártói márkáknál általában 20-30 százalékkal olcsóbban kínált termékek kiváló minőségük és kedvező ár-érték arányuk révén igen gyorsan népszerűvé váltak a fogyasztók körében.


A SPAR legújabb sajátmárkás termékfejlesztései:

SPAR NATUR*PUR Bio barna rizs
Gyorsan főzhető barna rizs? Igen! A SPAR új terméke a háziasszonyok kedvence lesz, hiszen hamar elkészül, ugyanakkor vitamin- és rosttartalma magasabb, mint a fehér rizsé, s kiváló szelén-, illetve magnéziumforrás. A barna rizs ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
Termékinformációk:
Variáns: gyorsfőzésű, hosszúszemű
Kiszerelés: 500 g


SPAR NATUR*PUR Bio fehér rizs
Ha gyorsan kell valami vacsorát összeütni, a percek alatt elkészíthető fehér rizsre mindig számíthatunk. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó fehér rizs alapvető élelmiszer, igen változatos felhasználási lehetőségekkel.
Termékinformációk:
Variáns: hosszúszemű
Kiszerelés: 500 gSPAR NATUR*PUR Bio köles
A gluténmentes köles egyre inkább divatba jön a nyugati országokban: gyakran szórják a krumplipürére az exkluzív éttermekben, ugyanakkor belefőzik bébiételekbe is. Sokan magasztalják tápláló erényeit. A SPAR ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó hántolt kölese kiváló fehérjeforrás, ásványi anyagokban, nyomelemekben és aminosavakban gazdag táplálék, az immunrendszer erős támasza. Fedezzük fel újra ezt az egykor igen elterjedt gabonafélét!
Termékinformációk:
Variáns: hántolt
Kiszerelés: 500 g

SPAR NATUR*PUR Bio Ketchup
Tartósítószereket, mesterséges ízesítőket és színezékeket nem tartalmaz az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, bio-alapanyagok felhasználásával készült ketchup.
Termékinformáció:
Kiszerelés: 500 gramm


SPAR Ketchup
Gondosan válogatott, napérlelte paradicsomból, csípős és édes változatban is kapható az új SPAR ketchup-család, amelynek egyik tagja hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel készült.
Termékinformációk:
Íz, variáns: csípős, édes, édesítőszerrel
Kiszerelés: 500 gramm, 900 grammSPAR Puffasztott rizs
Az egészséges életmódot preferálók számára komoly segítséget jelent a puffasztott rizsszelet, hiszen van mire kenni a vajat vagy a margarint a reggelihez, uzsonnára. Az enyhén sózott változat még kellemesebbé teszi a termék, de a vaj, illetve a felvágottak ízének összhatását.
Termékinformációk:
Íz: enyhén sós, natúr
Kiszerelés: 100 g


SPAR Puffasztott búza
Diétázók, fogyókúrázók, sportolók egyik zsírmentes és alacsony kalóriatartalmú kedvence a puffasztott búzaszelet, ami kiválóan helyettesíti a kenyeret.
Termékinformációk:
Íz: enyhén sós, natúr
Kiszerelés: 100 g

 


SPAR Tömlős ömlesztett sajtkrém
Beköszöntött a tavasz, közeleg a nyár, vagyis a kiránduló szezon, amikor igazán jól jön valami ízletes uzsonnának való. A natúr, illetve sonkás ízben kapható lágy, könnyen kenhető, ízletes krémes sajt mellé már csupán egy szelet finom zöldség kell a szendvicsekre.
Termékinformációk:
Íz: natúr, sonkás
Kiszerelés: 100 g


SPAR SPLENDID mosógép tisztítószer
Exkluzív sajátmárkás tisztítószer, a mosógép ápolására. Tökéletesen alkalmas a mosógép dobjának, mosószer adagolójának, gumi tömítőgyűrűjének tisztán tartására.
Termékinformációk:
Kiszerelés: 250 ml