Kapcsolódó tartalmak

Cikk letöltése PDF

2024.03.21.

Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben

A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket ma nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.

„Üzletfejlesztési terveink nem állnak meg 2024-ben sem, tovább folytatjuk az új áruházak nyitását. Nagy örömmel adtuk ma át legújabb fejlesztésünket a Hajdú-Bihar vármegye egyik legnépesebb településén és annak vonzáskörzetében élőknek. A széles termékválasztékot kínáló szupermarket kényelmes vásárlási lehetőséget kínál számukra, ezen felül 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget Hajdúböszörményben” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A vállalat a Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatt egy korábban is élelmiszer-áruházként üzemelő létesítményt vett át és több mint 100 millió forintos saját beruházás keretében modernizált. Az épület mintegy 950 négyzetméteres belső terének korábbi elrendezése változatlan maradt. A vásárlók a bejárat mellett a friss zöldségeket és gyümölcsöket kínáló zöldségosztályt találják, majd a csemege kiszolgálópultok, és a pékáruk következnek. Az üzlet másik felében a tejhűtő, a borvilág és a mirelitosztály kapott helyet. Az új SPAR szupermarketben jól áttekinthetően jelenik meg a cégre jellemző széles kínálat, melynek keretében nagy számban találhatóak meg a hazai termelőktől származó élelmiszerek, valamint az egészségtudatos életmód árucikkei is.

Az áruház címe és nyitvatartása:

4220 Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső utca 8-16.
H-P: 6:30-20:00
Szo: 6:30-17:00
V: 7:00-15:00