Kapcsolódó tartalmak

Cikk letöltése PDF PDF

2022.10.03.

A SPAR Akcióterv segíti a spórolást

Előrelátással, tudatosan, az akciókat, a hűségkártyát és a kuponokat jól felhasználva jelentős összegeket takaríthatunk meg. Ebben segít a SPAR Akcióterv.

„Vásárlóink számára mindig kifogástalan minőséget és jó árakat igyekszünk biztosítani, ezért alkottuk meg a SPAR Akciótervet. Könnyen felismerhető színekkel, jelekkel segítünk eligazodni széles választékunkban, így vevőink a pénztárcájuknak legmegfelelőbb élelmiszereket emelhetik le a polcokról. Hetente megújuló akcióinkról nemcsak szórólapokon, hanem digitális alkalmazásunkon keresztül is tájékozódhatnak a fogyasztók, akik letölthető kuponjainkkal, SuperShop-hűségpontokkal, valamint a SPAR saját márkás termékeivel további jelentős összegeket takaríthatnak meg” – mondta Maczelka Márk a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. 

Sárga árcímke

A sárga árcímkés termékek hetente frissülnek. A hazai üzletlánc ajánlatai szórólapokon is nyomon követhetők, minden hétfőtől pedig online katalógus mutatja be ezeket, így előre kiválaszthatók a vásárlók számára leginkább megfelelő árucikkek. Minden csütörtöktől pedig a boltokban is megjelennek az aktuális, sárga árcímkével jelölt, kedvező árú termékek.

A heti akciós ajánlatok a következő linken érhetőek el: https://www.spar.hu/ajanlatok

Piros árcímke

A piros árcímkés termékek mindig jó árakat ígérnek, ezeket ugyancsak bátran választhatják a pénztárcakímélő módszereket szem előtt tartó vásárlók.

Hétvégi akciók

Sokat spórolhatnak a vevők, ha hétvégén látogatnak el a SPAR és INTERSPAR üzletekbe, hiszen péntektől-vasárnapig további extra kedvezmények várják őket.

A legjobb ár-érték arány

A SPAR saját márkás termékei garantáltan jó minőségűek, s a legjobb ár-érték arányban kerülnek a polcokra. A jó ár pedig nem jelent alacsonyabb minőséget. Erre remek példa, hogy több értékes díjjal is elismerték a SPAR ezen innovatív termékeit a közelmúltban. A SPAR Szafi free bagett idén Best Innovatív Brand díjat nyert, a NÉBIH terméktesztjén pedig az S-Budget Rudi kakaós étbevonatú natúr desszertkészítmény kapott harmadik helyezést. A Nők Lapja versenyén a SPAR free from gyorsfagyasztott gluténmentes, laktózmentes túrótöltelékes gombóc és az S-Budget sós pálcika is kiérdemelte kategóriájában a Food Awards elismerést. 

SuperShop

A vásárlások után járó SuperShop-pontok is sokat számítanak, hiszen minden pont egy forintot ér, amit később le lehet vásárolni az üzletekben vagy be lehet váltani MySPAR kuponokra. Az ország egyik legnagyobb hűségprogramja, a SuperShop már hosszú évek óta folyamatosan megújuló akciós ajánlatokkal kedveskedik a pontgyűjtő program tagjainak.

További információk a következő linken érhetők el: https://www.supershop.hu/ajanlataink

Miért érdemes letölteni a MySPAR alkalmazást?

A SPAR folyamatosan fejleszti online megoldásait. Az Év honlapja tavalyi versenyén az Év Applikációja kategóriában minőségi díjat kapott az ingyenesen elérhető MySPAR mobilapplikáció, amely rengeteg hasznos információ és szolgáltatás mellett SuperShop pontok gyűjtésére és egyedi kedvezmények igénybevételére is lehetőséget teremt. Az alkalmazásba kérhetők azok a kuponok is, melyeket a felhasználók a SuperShop superkupon oldalon tudnak megvásárolni, SuperShop pontjaikért. A kiválasztott kedvezményeket előre aktiválni lehet, így még könnyebbé tehető a kuponhasználat. Fontos tudni, hogy a MySPAR alkalmazás csak a SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben használható.

Az alkalmazáson keresztül a vásárlók tájékozódhatnak továbbá a hozzájuk legközelebbi, nyitva tartó üzletről, praktikus bevásárlólistát készíthetnek, amelyet megoszthatnak barátaikkal, családtagjaikkal, s maguk is könnyebben tudnak spórolni, ha ezt a listát követik. Regisztrálhatják ajándékkártyájukat is az alkalmazásban, használhatják fizetésre, illetve az egyenlegüket is követhetik. Tudatos vásárlóként ellenőrizhetik a termékinformációkat a mobiljukon, megnézhetik például egy pékáru összetételét és az allergén információkat.

További információk a következő linken érhetőek el: https://www.spar.hu/myspar/myspar-mobilalkalmazas

A SPAR Akciótervről minden információ pedig elérhető a következő linkeken: https://www.spar.hu/akcioterv és https://youtu.be/c5K6-ZrgH8c